Accomodatie

De receptie is dagelijks geopend van 9.00 -12.00 uur, van 14.00 – 17.30 uur en van 19.00 – 20.00 uur. U kunt zich in de receptie inschrijven bij aankomst. Ook kunt u hier terecht voor het kopen van koffie/thee, ijs, frisdrank, bier en wijn, kaarten en postzegels. Daarnaast verkopen we ook diverse soorten campinggas.

U kunt bij ons contant betalen, maar ook met uw bankpas. 
                                                                                      
In de receptie staat een folderrek waar u diverse folders vindt met attracties en activiteiten in de buurt.
U kunt iedere dag verse broodjes bestellen voor de volgende dag. De broodjes worden `s morgens vers voor u gebakken en kunt u na 9.00 uur ophalen. 

Uiteraard kunt u ook met vragen en opmerkingen in de receptie terecht.

De camping heeft een modern sanitairgebouw, welke voorzien is van een wasserette, warmwaterdouches, een baby verschoonplaats met badje en een afgezonderde ruimte voor gehandicapten, met daarin een douche, wastafel en toilet. 

Met goed weer kunnen de kinderen een balletje trappen op het veld of klimmen en klauteren op het speeltoestel, mocht het weer dit niet toelaten kunt u altijd met uw kind genieten in de overdekte speelruimte (alleen kinderen tot 12 jaar mogen hier spelen). Ook hebben wij een kleine dierenweide met 2 geiten en een flink aantal kippen. De kippen scharrelen ook rond op de camping, op zoek naar een extra hapje.

De camping bezit over twee oplaadpunten voor elektrische auto`s.

Op het terrein staan 3 vaste barbecues die u kunt gebruiken. Tegen betaling van borg kunt u een rooster huren en kunt u de hele avond gezellig barbecueën.

Op de camping is gratis draadloos internet (WIFI) aanwezig, dit is voor recreatief gebruik.  

De SEP kaart
Voor douche, warm water, wasmachine en droger maken wij op de camping gebruik van de zogenaamde SEP-kaart. Dit is een kaart (formaat credit card), waar een kleine chip in zit.

Waar heb ik de SEP-kaart voor nodig?
U heeft de SEP-kaart voor meerdere dingen nodig:

Het openen van de slagboom bij het oprijden en afrijden van het terrein met de auto. Dit kan tussen 7.30 uur en 23.00 uur. Na 23.00 uur gaat de slagboom dicht en kunt u het terrein niet af of op. Mocht u bijvoorbeeld om 7.00 uur willen vertrekken, zult u de auto op de parkeerplaatsen buiten het campingterrein moeten plaatsen.
Het openen van het grote toiletgebouw tussen 22.00 uur en 7.00 uur. De deuren van het gebouw zijn ’s nachts gesloten en kunnen alleen met de SEP-kaart worden geopend: neem deze dus mee!
Douche, warm water, was machine, droger.
(Invalidenruimte: mocht u hier gebruik van moeten maken zult u dit in bij inschrijven moeten melden.)


Wat betaal ik voor de SEP-kaart?
Voor een een SEP-kaart betaalt u € 25,- borg en € 5,- om deze op te waarderen. In totaal betaalt u voor de SEP-kaart dus € 30,- euro bij aankomst. De € 25,- borg krijgt u weer terug als u de SEP-kaart bij vertrek inlevert. Vergeet niet dat het uitschrijven tussen 9.00 uur en 12.00 uur moet gebeuren: tussen 12.00 uur en 14.00 uur hebben wij pauze.

Bij vertrek krijgt u niet alleen de borg terug, maar ook het tegoed dat nog op de SEP-kaart staat. Mocht u de SEP-kaart helemaal niet gebruiken, krijgt u bij vertrek weer € 30,- terug.

Kosten
De € 5,- die in de receptie bij aankomst op de SEP-kaart wordt gezet, kunt u gebruiken voor douche, warm water en de wasmachine. Douchen kost € 0,16 per minuut, warm water voor de afwas € 0,25, de wasmachine (incl. wasmiddel) € 4,50 en de droger € 0,50 per 12 minuten. Dit tegoed wordt van de € 5,- automatisch afgeschreven. Op de displays van de kaarthouders (onder andere in de douches) staat het resterende bedrag.

Let op uw tegoed
Aangezien er een tegoed op de SEP-kaart staat, kan het ook voorkomen dat dit tegoed (bijna) op is, waardoor u geen gebruik meer kunt maken van de douche. Erg vervelend als u net shampoo in uw haar heeft, dus let hier wel op. Mocht u zien dat het tegoed bijna op is, kunt u in de receptie het tegoed bijladen. Dit kan niet op rekening en zal dus direct moeten worden afgerekend. 

arrow_upward