Algemene voorwaarden

De reservering is pas definitief als het aanbetalingsbedrag door ons ontvangen is (3 dagen na de reserveringsbevestiging). Het aanbetalingsbedrag is minimaal de prijs van één overnachting, met een maximum van 20% van het boekingsbedrag.

Bij aankomst op de camping dient u het resterende bedrag tot aan de gereserveerde datum van vertrek te voldoen. Eventueel ter plaatse bijgeboekte opties betaalt u ook bij aankomst.

Bij annulering of voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats, wij adviseren u zélf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Zonder tegenbericht uwerzijds, blijft uw kampeerplaats 24 uur voor u gereserveerd. Daarna wordt de plaats weer vrijgegeven en vervalt uw reservering.

Aankomst op de camping kan pas na 14.00 uur. Vertrek dient plaats te vinden voor 12.00 uur. Mocht u toch eerder willen aankomen of later willen vertrekken, dan kunt u dit overleggen met de receptie. Mocht dit mogelijk zijn dan zitten daar extra kosten aan. In het hoogseizoen betaalt u dan voor een extra nacht. In het voor- en naseizoen (muv feestdagen) kunt u voor de kosten overleggen met de receptie.

Heeft u een Camping Card ACSI kaart van 2023 en wilt u hier gebruik van maken dan moet u deze bij aankomst op de camping kunnen laten zien om in aanmerking te komen voor het ACSI tarief. Uiteraard geldt dit tarief dan alleen binnen de door de camping aangewezen perioden. Kunt u de Camping Card ACSI kaart van 2023 niet laten zien, dan betaalt u het op dat moment geldende tarief. De ACSI club ID is geen kortingskaart en geldt ook niet als u in aanmerking wilt komen voor het ACSI tarief. .

arrow_upward