Ligging

De camping is omgeven door bollenvelden en bossen. Het Noordwijkse strand is slechts 2,5 kilometer van de camping verwijderd! Ook zijn er voldoende recreatieplassen in de buurt. In het voorjaar is een bezoek aan de Keukenhof aan te raden. In een kwartier tijd bent u vanaf de camping al in deze mooie bloementuin.

Duin en Bollenstreek

De camping ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek. De steden Haarlem en Leiden liggen dichtbij, maar ook in Amsterdam en Den Haag bent u snel. De steden zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wandelen

Bij de ingang van de camping vindt u ook de ingang naar het bos NIEUW LEEUWENHORST BOS (38 ha.). Dit bos is gelegen op de strandwal tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Het bestaat voornamelijk uit landgoedbos met parkbos, lanen en voormalig eikenhakhout. U kunt hier een 3 km lange wandelroute volgen. Hier kunt u wandelen met uw hond, echter moet de hond wel aangelijnd zijn.

Fietsen

Vanaf de camping kunt u diverse mooie fietstochten in de omgeving maken. De campilng ligt vlak bij fietsknooppunt 69 en 33.


Ook zitten we vlak bij het Toeristisch Overstap Punt Noordwijk - Hollands Duin (TOP). Een TOP is een knooppunt waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. 

Op het vvv-kantoor in Noordwijkerhout kunt u fietskaarten kopen met daarop mooie fietsroutes en leuke tochten.

arrow_upward