Accomodatie

Reserveren doet u via onderstaand programma. De aangeboden prijzen zijn allemaal op basis van maximaal 2 personen, tenzij anders vermeld. Mocht u met meer dan twee personen komen, dan is dit mogelijk. U vult bij het aantal personen in met hoeveel personen u komt, de prijs wordt hier automatisch op aangepast.

Door de indeling van de plaatsen op de diverse velden kunnen wij helaas geen plaats bieden aan campers langer dan 8.00 meter of caravans langer dan 7.50 meter. Dit is ook de reden dat we aan caravans met een tandem-as geen plaats kunnen bieden.

Heeft u een ACSI CampingCard, dan kunt u op het scherm waar u het aantal personen invult, aanvinken dat u in het bezit bent van deze kaart.  Maakt u een reservering tijdens een ACSI periode, dan berekent het programma direct de totaalprijs. Dus het voordelige ACSI tarief van €17,00 per nacht met daarop de toeristenbelasting (€1,71 per persoon, per nacht). 

Wij vragen een aanbetaling van minimaal de prijs van één overnachting, met een maximum van 20% van het boekingsbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. De hoogte van de aanbetaling vindt u op de reserveringsbevestiging die u van ons ontvangt.

 

 Aankomst en vertrek.

Op de dag van aankomst verwachten wij u vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur uitchecken en vertrekken.

 

Formule 1

In verband met de Formule 1 in Zandvoort is het alleen mogelijk om in het weekend van 23 tot 26 augustus een verblijf van minimaal 7 nachten te boeken. De aankomst- of vertrekdatum zijn vrij. 

 

 

 

arrow_upward