Standplaatsen


De camping bestaat globaal uit twee velden, het camperveld en het gezinsveld.

Het camperveld ligt aan de rechterkant van de camping. Het veld bestaat uit twee grote rechte velden en heeft daarnaast een aantal plaatsen achter het voetbaldoel.  Door de harde ondergrond is het camperveld uitermate geschikt voor campers.
Vanaf het Hemelvaartweekend kunt u ook met uw caravan of tent op dit veld terecht. Uw auto kunt u op het parkeerterrein parkeren.

Het gezinsveld ligt aan de linkerkant van de camping. Het veld bestaat uit diverse kleinere velden en heeft een speelse indeling. De speeltuin is ook op het gezinsveld gesitueerd. Het gezinsveld is geschikt voor een caravan of tent. Uw auto kunt u op het pad parkeren. Campers hebben geen toegang tot dit veld, zij kunnen op het camperveld terecht.

De standplaatsen op beide velden zijn ruim en allen voorzien van stroompalen (6 ampère). Een hogere amperage elektriciteit is mogelijk en kunt u eventueel bij aankomst in de receptie aangeven.

Het sanitairgebouw is centraal gelegen op de camping en is makkelijk bereikbaar. Op diverse plaatsen op de camping zijn watertappunten aanwezig.
Vanaf 2023 zijn honden niet meer welkom op onze camping.

Door de indeling van de plaatsen op de diverse velden kunnen wij helaas geen plaats bieden aan campers langer dan 8.00 meter of caravans langer dan 7.50 meter. Dit is ook de reden dat we aan caravans met een tandem-as geen plaats kunnen bieden.

Op de dag van aankomst verwachten wij u vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur uitchecken en vertrekken.

arrow_upward