Attracties en activiteiten

Linnaeushof, Europa ’s grootste speeltuin in Bennebroek

Linnaeushof, Europa ’s grootste speeltuin in Bennebroek

Wel eens van een funny-wheel gehoord of in een luchtskelter gereden? Of op een hobbelfiets gefietst en op een waterwip gewipt? Kom dan snel eens naar Linnaeushof en beleef een dag vol actie en pret. Er is zoveel te doen, dat een dag nog vaak te kort is.

Natuurlijk ontbreken de draaimolens, kabelbanen, schommels en glijbanen niet, maar er zijn ook allerlei spannende attracties, zoals de superglijbaan,de razendsnelle motorskelters en het Piratennest, waar je alleen kunt komen door over de hoge hangbruggen boven het water te klimmen! Trampolines, waterfietsen en een reuzengroot springkussen, er is nog veel meer! Ook het grote Pioniersdorp is een avontuurlijk feest. De echt sterke kinderen kunnen hun grenzen verleggen in de speel-sportief hoek,hier kun je ook je spieren testen in de echte fitnesskoepel.

Ben je nog niet zo groot,dan kun je spelen in de speciale peuter- en kleuterspeeltuin. Hier woont Bennie Broek, het grappige speeltuinbeest. Gluur naar binnen in zijn huisje en kijk of hij thuis is! Er is een superzandbak met zandgravers, een kleuter springkussen, een verkeersdorp met fietsjes en er zijn nog veel meer speeltoestellen.

In de kleuterspeeltuin staat ook de rolstoeltoegankelijke attractie "de Uitdaging" waar je over een aantal bruggetjes kunt rijden of lopen. Je ontdekt dan vanzelf allerlei leuke spelletjes, die je kunt doen.

Kijk voor meer informatie op de website: www.linnaeushof.nl

arrow_upward