Reserveren

Reserveren doet u via onderstaand programma. De aangeboden prijzen zijn allemaal op basis van maximaal 2 personen, tenzij anders vermeld. Mocht u met meer dan twee personen komen, dan is dit mogelijk. U vult bij het aantal personen in met hoeveel personen u komt, de prijs wordt hier automatisch op aangepast.

Door de indeling van de plaatsen op de diverse velden kunnen wij helaas geen plaats bieden aan campers langer dan 8.00 meter of caravans langer dan 7.50 meter. Dit is ook de reden dat we aan caravans met een tandem-as geen plaats kunnen bieden.

Heeft u een ACSI CampingCard, dan kunt u op het scherm waar u het aantal personen invult, aanvinken dat u in het bezit bent van deze kaart.  Maakt u een reservering tijdens een ACSI periode, dan berekent het programma direct de totaalprijs. Dus het voordelige ACSI tarief van €16,00 per nacht met daarop de toeristenbelasting (€1,52 per persoon, per nacht). 

Wij vragen een aanbetaling van minimaal de prijs van één overnachting, met een maximum van 20% van het boekingsbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. De hoogte van de aanbetaling vindt u op de reserveringsbevestiging die u van ons ontvangt.

Formule 1 Zandvoort 3 tot 6 september 2021, helaas zijn onze beschikbare plaatsen gereserveerd.

In het weekend van 3 tot 6 september stellen we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die naar de Formule 1 Races in Zandvoort willen. De overige plaatsen houden we vrij voor andere kampeerders die bij ons een vakantie willen houden. Inmiddels zijn de beschikbare plaatsen voor de F1 allen gereserveerd. Het is echter nog wel mogelijk om te reserveren. Helaas zullen we deze reserveringen dan ook afwijzen, omdat we deze plaatsen beschikbaar willen houden voor mensen die een vakantie bij ons willen houden. Dit geldt ook voor aanvragen van groepen (meer dan 4 personen) voor dit weekend.

Aankomst en vertrek.

Op de dag van aankomst verwachten wij u vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek kunt u tot 12.00 uur uitchecken en vertrekken.