Corona maatregelen op onze camping

Wij houden ons aan de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld.

Praktisch gezien houdt dit in dat we in het sanitairgebouw maatregelen hebben getroffen dat er maar een beperkt aantal gasten die hier tegelijkertijd gebruik van kunnen maken, zoals diverse toiletten en douches gesloten en het afzetten van wasplaatsen. Er zijn 2 in- en uitgangen, die apart van elkaar gebruikt worden. Uiteraard wordt er regelmatig schoongemaakt.

Heeft u verkoudheidsklachten of heeft u koorst, dan kunt u niet naar de camping komen.

Bezoek is niet toegestaan zolang de corona maatregelen voor Nederland gelden.

De camping is op dit moment geopend. Dit kan uiteraard veranderen als de gemeente besluit dat we moeten sluiten, of als onze branche organisatie (RECRON) anders adviseert. Wel zullen we kritisch zijn bij het accepteren van nieuwe reserveringsaanvragen in deze periode. Het is noodzakelijk dat we per dag bekijken of we de veiligheid nog wel kunnen verantwoorden ten op zichte van onze gasten.

 

Heeft u gereserveerd op onze camping en wilt u annuleren voor de maanden april en mei, dan is dit geen enkel probleem. We kunnen helaas de aanbetaling niet terugbetalen. Wel blijft de aanbetaling staan voor een later bezoek aan onze camping. We hopen dat u van dit aanbod gebruik zult maken.